Велосипедски патеки


Информативен сајт објавен од страна на Трговско-индустриска Комора - Благоевград, Република Бъгария и Организација на жените - Штип, Република Македонија на проектот "Промовирање на селскиот и планински туризам помеѓу Република Бугарија и Република Македонија, финансиран од програмата за прекугранична соработка на Инструментот за претпристапна помош" Бугарија - Македонија 2007 - 2013 "на Европската Унија.Търговско-промишлена палата - Благоевград BG Трговско-индустриска комора - Благоевград, Република Бугарија ПРОЕКТ: FRESH AIR MK Организација на жените - Штип, Република Македонија Организация на жените - Щип


Mobile Version of www.freshair-ipa.eu
mobile.freshair-ipa.eu


Избери твојот јазик
EN EN | BG BG | MK MK


Корисни Линкови:

- Програма за прекугранична соработка 2007-2013 Инструмент за претпристапна помош

- Eвропска комисија

- Благоевград

- Добърско, село Добърско

- Електронски магазин за град Разлог

- За хотелите во Бугарија ...

- Министерство за регионален развој и урбанизам, Управувачки орган во рамките на програмата

- Никополис ад Нестум

- општина Петрич

- општина Симитли

- општина Струмяни

- Општина Хаджидимово

- Парк хотелот "Пирин"

- Село БГ - Духот на Бугарската село

- Совет за европски прашања

- Bulgaria Travel

See all linksВлез за Администрација

Влез за АдминистрацијаДАТУМ

ДАТУМ 07/04/2020Съдържание

MK


Велосипедски патеки
Информациите ќе биде прикажана тука.


Сите велосипедски патеки

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
"Бачиново"
no picture

Да се ​​развива велосипед транспорт како алтернативен за градот е меѓу приоритетите на Општина Благоевград. Главната шеталиштето за велосипедисти, е во парк "Бачиново". Должината и е повеќе од 2 км.

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Велопътека "гулабови полјана"
no picture

Велопътека "гулабови полјана"
("Шумски премин - пат за долги чучур - гулабови полјана - Крива река - Шумски премин")

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Велопътека "кампови"
no picture

Велопътека "Камп
("Училишен камп - Средненски чукар - Стариот хотел - пат Тешовски премин - училишен камп")

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Велопътека "Млаки" и Туристички пат № 1
no picture

Велопътека "Млаки" и Туристички пат № 1
("Шумски премин - Должнички чучур - м.Млаки - Тешовски премин - Туповишка реката - Шумски премин")

Oбласт Благоевград / Општина Банско /
Маршрут 5-те езера - Банско
no picture

Муратово езеро, рибното езеро, жабји езеро Долгото езеро и око