Други


Информативен сајт објавен од страна на Трговско-индустриска Комора - Благоевград, Република Бъгария и Организација на жените - Штип, Република Македонија на проектот "Промовирање на селскиот и планински туризам помеѓу Република Бугарија и Република Македонија, финансиран од програмата за прекугранична соработка на Инструментот за претпристапна помош" Бугарија - Македонија 2007 - 2013 "на Европската Унија.Търговско-промишлена палата - Благоевград BG Трговско-индустриска комора - Благоевград, Република Бугарија ПРОЕКТ: FRESH AIR MK Организација на жените - Штип, Република Македонија Организация на жените - Щип


Mobile Version of www.freshair-ipa.eu
mobile.freshair-ipa.eu


Избери твојот јазик
EN EN | BG BG | MK MK


Корисни Линкови:

- Програма за прекугранична соработка 2007-2013 Инструмент за претпристапна помош

- Eвропска комисија

- Благоевград

- Добърско, село Добърско

- Електронски магазин за град Разлог

- За хотелите во Бугарија ...

- Министерство за регионален развој и урбанизам, Управувачки орган во рамките на програмата

- Никополис ад Нестум

- општина Петрич

- општина Симитли

- општина Струмяни

- Општина Хаджидимово

- Парк хотелот "Пирин"

- Село БГ - Духот на Бугарската село

- Совет за европски прашања

- Bulgaria Travel

See all linksВлез за Администрација

Влез за АдминистрацијаДАТУМ

ДАТУМ 02/04/2020Съдържание

MK


Категорија Други
Информации ќе биде прикажана тука.


Сите от Категорија Други

Oбласт Благоевград / општина Струмяни /
Арт центар илинденци
no picture

Арт центар илинденци Локација: Село илинденци Адреса: с илинденци, Струмяни Телефон / Факс: +359 (0) 888 6398678; +359 (0) 2 8659422 eMail: ilartcenter@abv.bg Интернет: http://www.artcenterilindentci.com/

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Вртешка
no picture

пошта: pl.vrteska @ hotmail.com Контакт: tel.070 210 063.

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Други објекти крај Гоце Делчев
no picture

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Мотел “Бистра“
no picture

Контакт лице: Стоиловски Владо Моб:+38970595601 Моб:+38978395601 Facebook: vlado stoilovski Skype: vlado stoilovski Стоиловска Бистра Моб:+38976464554 Домашна адредса: Пионерска бр 5 Тел:+38933471447 Беровско езеро E-Mail: vlado_sfs@yahoo.com Webside: www.motelbistra.com.mk

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Планинско одморалиште Попов ливади
no picture

Планинско одморалиште Попов ливади се наоѓа во јужниот дел на Пирин планина, на 1400 метри надморска височина и е оддалечен од административниот центар на 13 километри во југозападна насока. Областа е привлечна со широки ливади, опколени со густи шуми стегнат.

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Празник село ОМАЯ
no picture

Село Гайтаниново се наоѓа во планински регион. Наоѓа во југоисточните падини на Јужен Пирин во историско-географската област Мървашко. Отстои на 17 километри југозападно од општинскиот центар Хаджидимово и на 19 километри јужно од градот Гоце Делчев.

Oбласт Благоевград / /
Сместување База ВРАБОТУВАЊЕ - Област Благоевград
no picture

Според податоците на НСИ-Во третиот квартал на 2011. во Благоевградска област се функционални 136 средства за сместување и објекти за сместување со над 10 легла - хотели, мотели, кампови, бунгалови и други места за краток сместување. Бројот на креветите во нив е - 10 097. Во споредба со истиот период на 2010 година вкупниот број на средствата за засолниште и местата за сместување намалува - 8,1% и на креветите со - 21,6%.

Oбласт Благоевград / Oпштина Белица /
Туристички комплекс "Семково"
no picture

Туристички комплекс "Семково" се наоѓа на 17 километри од градот Белица, сместена во подножјето на Рила / околу 1600-1750 м.н.в. /

Oбласт Благоевград / Општина Сандански /
Хотели - Општина Сандански
no picture

Сандански располага со богата база хотелска Хотелиерите во Сандански нудат нови и интересни спа пакети. Тука се забележува речиси 80 проценти вработување на хотелите до месец октомври и многу добра посетеност на спа-дестинација Сандански.