Хотели


Информативен сајт објавен од страна на Трговско-индустриска Комора - Благоевград, Република Бъгария и Организација на жените - Штип, Република Македонија на проектот "Промовирање на селскиот и планински туризам помеѓу Република Бугарија и Република Македонија, финансиран од програмата за прекугранична соработка на Инструментот за претпристапна помош" Бугарија - Македонија 2007 - 2013 "на Европската Унија.Търговско-промишлена палата - Благоевград BG Трговско-индустриска комора - Благоевград, Република Бугарија ПРОЕКТ: FRESH AIR MK Организација на жените - Штип, Република Македонија Организация на жените - Щип


Mobile Version of www.freshair-ipa.eu
mobile.freshair-ipa.eu


Избери твојот јазик
EN EN | BG BG | MK MK


Корисни Линкови:

- Програма за прекугранична соработка 2007-2013 Инструмент за претпристапна помош

- Eвропска комисија

- Благоевград

- Добърско, село Добърско

- Електронски магазин за град Разлог

- За хотелите во Бугарија ...

- Министерство за регионален развој и урбанизам, Управувачки орган во рамките на програмата

- Никополис ад Нестум

- општина Петрич

- општина Симитли

- општина Струмяни

- Општина Хаджидимово

- Парк хотелот "Пирин"

- Село БГ - Духот на Бугарската село

- Совет за европски прашања

- Bulgaria Travel

See all linksВлез за Администрација

Влез за АдминистрацијаДАТУМ

ДАТУМ 07/04/2020Съдържание

MK


Избери хотел
Информации за избраниот хотел ќе биде прикажана тука.

Cите хотели

Oбласт Благоевград / Општина Сандански / Сандански
Хотел "Свети Врач"
no picture

Хотел "Свети Врач" Сандански Тел: (0746) 3 86 26,3 86 25 Факс: (0746) 3 20 93 област Благоевград 2800 Бугарија

Oбласт Благоевград / Општина Кресна /
Хотел СТРИМОН
no picture

Хотел СТРИМОН http://strimonvv.com Адреса: градот Кресна, улица "Олимпија" 3; Tел. рецепција: 07433 20 50; Tел. за директни резервации: 088 34 78 326; 0889 23 11 48; факс: 07433 20 50; Email: hotelstrimonvv@yahoo.com;

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Apart-Hotel WIP, Берово
no picture

Сопственик : Панче Трајковски Телефони:+389 (0)2 3115 045 +389 (0)75 420 980 +389 (0)75 245 206 Факс: +389 (0)2 3114 658 Email: wiptours@wiphotel.com.mk Web site: www.wiphotel.com.mk

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
Hotel complex „Bali & Spa”
no picture

Hotel complex "Bali & Spa" Благоевград бул Димитар Солунски 20 телефон: 073/88 16 96; 0879 260 360 e-mail: bali_avm@abv.bg

Oбласт Благоевград / општина Разлог /
Redenka Chalets Redenka Golf & Ski Club, Разлог
no picture

Redenka Chalets Redenka Golf & Ski Club, Разлог Главен пат порано-Банско Месност "Реденка", до Разлог Тел.: 0747 8 15 17 Мобилен тел: 0887 766 656 www.redenka.com

Oбласт Благоевград / Општина Банско /
White Fir Premium Resort Църнако 19, Бетоловото, Банско
no picture

White Fir Premium Resort Църнако 19, Бетловото, Банско http://www.whitefirresort.com 0882 777 979 0887 646 752

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Аурора
no picture

Aurora Resort & Spa Email booking@auroraresort.mk Phone 033/550-965 Website http://www.auroraresort.mk Berovsko Ezero, ul2330 Berovo, Macedonia

Oбласт Благоевград / општина Разлог /
Био Хотелот моравскиот село
no picture

Био Хотелот моравскиот село област Благоевград општина Разлог месност "Пред", Бойков рид www.biohotel-bg.com Телефон за информации: 074790547; +359 898 621765 E-mail: 2@biohotel-bg.com

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
Вароша Клуб Хотел
no picture

ул Бистрица, Благоевград Квадратни. Вароша ул "Бистрица" No 10 Тел. / Факс: 073 880 000 Моб. Тел: 0888 363 00

Oбласт Благоевград / Општина Гърмен / Село Лещен
Еко населба Лещен
no picture

Еко населба Лещен Локација: Село Лещен Адреса: с Лещен, одекнуваат Телефон / Факс: (+ +359 7527) 522; (+ +359 48) 913 199; Fax: (+ +359 7527) 448 eMail: leshten@inet.bg Интернет: http://www.leshten.sib.net

Oбласт Благоевград / Општина Сандански /
Интерхотел Сандански
no picture

Интерхотел Сандански, Сандански www.interhotelsandanski.bg Оддел "Резервации": тел 0746/311 65, 311 62 моб. 0882 611 031 e-mail: reservations@ihsand.com Оддел "Маркетинг": тел 0746/311 36 e-mail: marketing@ihsand.com

Oбласт Благоевград / Општина Сандански /
Интерхотел Сандански - Сандански
no picture

Интерхотел Сандански располага со подобри услови за конгресен туризам. Тој е утврден центар за организирање и спроведување на конгреси и конференции настани, приеми, работни ручеци, официјални прослави и други деловни состаноци.
Соодветна дестинација за:
Спа туризам, Градски туризам

Источен регион Р.Македонија / Кочани /
Осоговски Бисер
no picture

Контакт Телефони: +389 (0) 33 800 400 +389 (0) 70 354 561 +389 (0) 78 354 561 +389 (0) 75 304 342 е-маил: info@osogovskibiser.com.mk

Oбласт Благоевград / Општина Сандански /
Парк Хотел-Сандански
no picture

Парк Хотел-Сандански гр.Сандански, ул "Христо Смирненски" No.13 Tел. / факс: +359 746 3 02 06 +359 746 3 09 66 e-mail: info@parkhotelsand.com

Oбласт Благоевград / Општина Сандански /
Парк хотелот
no picture

Парк хотелот "Пирин" Регион "Хидрострой" 27 Сандански Тел: 0746 35 656, 600 Факс: 0746 31 960 GSM: 0893 300 300 Е-mail: marketing@parkhotelpirin.com, reservations@parkhotelpirin.com www.parkhotelpirin.com

Oбласт Благоевград / Општина Сандански /
Парк хотелот "Пирин"
no picture

Парк хотелот "Пирин"
Регион "Хидрострой" 27
Сандански 2800
Тел: 0746 35 656, 600
Факс: 0746 31 960
GSM: 0893 300 300

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Семеен хотел Воденицата
no picture

Семеен хотел Воденицата Град: Гоце Делчев Адреса: Тодор Александров 24 Телефон: 0751 61006 Мобилен: 0887 801051Факс: 0751 69130

Источен регион Р.Македонија / Пробиштип /
Сент Никол
no picture

адреса: Јордан Стојанов 2 место: Пробиштип телефон: (032) 482 600

Oбласт Благоевград / општина Разлог /
Спа комплекс Катарина
no picture

Спа комплекс Катарина Локација: Град Разлог Адреса: месност Катарина, Разлог Телефон / Факс: 00359 (0) 747 89600; 00359 (0) 747 89601; 00359 (0) 747 89602 eMail: office@hotelkatarino.com Интернет: http://www.hotelkatarino.com/

Oбласт Благоевград / / село Бања
СПА Хотел Аспа Вила
no picture

SPA Хотелот Аспа Вила • с.Баня 2778 • Благоевградска област • Тел. / Факс: +359 07445 2204 • GSM: 0889 923 399; 0889 951 999 • E-mail: info@aspavila.com, aspa_vila@abv.bg> • Web site: www.aspavila.com

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
Феникс Хотел
no picture

Феникс Хотелот 78 Todor Alexandrov str., Благоевград Телефон: 073 833400 Мобилен: 0889 576242

Oбласт Благоевград / општина Разлог /
Хотел "Купенски" гр Разлог
no picture

Хотел "Купенски гр Разлог Св.Св. Кирил и Методиј 2 Т +35974780351 Ф +35974780351 GSM: 0887 670 281

Oбласт Благоевград / Општина Сандански / Сандански
Хотел Аджев Хан ул Стефан Стамболов 51, Сандански
no picture

Хотел Аджев Хан ул Стефан Стамболов 51, Сандански www.adjevhan.com Тел.: +359 (0) 746 3 11 40 Факс: +359 (0) 746 3 19 77 Мобилен: +359 (0) 898 20 30 81 Мобилен: +359 (0) 892 23 46 62 E-mail: reservation@adjevhan.com

Oбласт Благоевград / Општина Сандански / Сандански
Хотел Анели
no picture

Хотел Анели гр.Сандански, ул "Гоце Делчев" № 1, тел 0746/31844, e-mail: office@hotelaneli.com www. hotelaneli.com

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
Хотел Апарт
no picture

Hotel Apart Blagoevgrad 6, Beli izvor Str, Благоевград T: +359 73.83.22.33 M: +359 885.641.241 www.apart-blagoevgrad.com info@apart-blagoevgrad.com

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Хотел Ваго
no picture

телефон 70322066 Мобилни 71240061 Мобилни Адреса Булевар Гоце Делчев бб 2000 Штип 2000 Штип, Македонија веб-страница http://www.hotelvago.com.mk

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Хотел Валентино
no picture

хотел Валентино Град: Гоце Делчев Адреса: ул Стојан Петрелийски Телефон: 0751 60750 Мобилен: 0887 605604Факс: 0751 60750

Oбласт Благоевград / / Добринище
хотел Валентино 2
no picture

хотел Валентино 2 Добринище www. valentino2.dobrinishte-bg.com / 0886 842 367 0887 981 427

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Хотел Гарни
no picture

Телефон: 032/390690 Факс: 032/ 390-691 Адреса: ул. М. Тито бр. 40

Источен регион Р.Македонија / Кочани /
Хотел Градче
no picture

Локација 2300 Кочани, Македонија контакт инфо телефон 33274202 e-mail hotelgradce@t-home.com веб-страница http://www.hotelgradce.com.mk

Oбласт Благоевград / општина Симитли /
Хотел Димарио
no picture

хотел Димарио Локација: Град Симитли Адреса: ул Христо Ботев 23, Симитли Телефон / Факс: +359 (0) 748/71022, 71285, 71284 eMail: hotel@dimario-bg.com Интернет: http://www.dimario-bg.com/

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
хотел Езерец
no picture

Хотел Езерец Бул. Пејо Јаворов, 2, Благоевград телефон 073 886611 0885 898008 факс 073 887710 http://ezeretz.com/

Oбласт Благоевград / општина Струмяни /
хотел Карелија
no picture

хотел Карелија Локација: Село Струмяни Адреса: Струмяни, главен пат Е-79 Телефон / Факс: 00359 (0) 7437 3022, 3001, 3038; 00359 (0) 48/860956 Интернет: http://karelia.domino.bg/

Oбласт Благоевград / / Село Ковачевица
хотел Ковачевица
no picture

хотел Ковачевица Локација: Село Ковачевица Адреса: с Ковачевица Телефон / Факс: +31 (578) 611299 eMail: info@kovachevitsa.com Интернет: http://www.kovachevitsa.com/indexhotel.html

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Хотел Манастир
no picture

Хотел Манастир Контакт Адреса:ул. Кирил и Методиј бр.6 Берово Телефон: +389 33 279 000 Факс:+389 33 279 011 +389 33 279 037 email::info@hotelmanastir.com.mk Web:www.hotelmanastir.com.mk

Oбласт Благоевград / /
Хотел Медите
no picture

Хотел Медите www.hotelmedite.com градот Сандански, ул "Поленишки пат" тел: +359 746 3 32 00 факс: +359 746 3 32 25 GSM: +359 888 366 000 e-mail: hotel@hotelmedite.com

Oбласт Благоевград / Општина Сандански / Мелник
Хотел Мелник
no picture

хотел Мелник Melnik hotelmelnik.com Телефон: 07437/22-72 Факс: 07437/22-32 GSM: 0879/131-459 E-mail: reservation@hotelmelnik.com

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Хотел Оаза
no picture

контактирајте со: тел + +389 (0) 32 390 899 локација: M. Тито BB, Штип, Македонија

Oбласт Благоевград / Општина Сандански /
Хотел Панорама
no picture

Хотел Панорама: Сандански, ул.Околовръстно пат 1 Тел: 0700 10 198 Тел: +359 746 34500 Факс: +359 746 30383 Моб: +359 898 635 701 / рецепција / E-mail: reservations@panoramahotel-bg.com WEB: www.panoramahotel-bg.com

Oбласт Благоевград / општина Разлог /
Хотел Папи
no picture

хотел Папи Локација: Град Разлог Адреса: ул Шейново 9, Разлог Телефон / Факс: +359 (0) 747 80576, (0) 89/9871843, (0) 88/7371078 eMail: petermanov@yahoo.co.uk Интернет: http://www.razlog-bg.com/papi/

Oбласт Благоевград / Општина Гърмен / Огняново
хотел Петрелийски
no picture

хотел Петрелийски Локација: Село Огняново Адреса: с Огняново, одекнуваат Телефон / Факс: +359 (0) 897 897315; +359 (0) 899 874521; +359 (0) 898 564942 Интернет: http://www.hotelpetreliiski.info/

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
хотел Пилевски
no picture

Хотел Пилевски ул Александар Стамболиски 60, Благоевград Тел: +359 73 886440

Oбласт Благоевград / Општина Благоевград / Благоевград
хотел Ринго
no picture

Благоевград бул П Јаворов 82 A жица / факс: + 359 73 899 229 моб: + 359 896 841 571 моб: + 359 898 664 627 Факс: + 359 73 899 229 www.hotelring.net

Источен регион Р.Македонија / Кочани /
Хотел Филипов
no picture

улица Кочани 2300 Македонија info@hotelfilipov.com.mk Контакт: +389 33 273 388 +389 33 276 688 +389 75 213 038

Oбласт Благоевград / Општина Банско / Банско
ХОТЕЛИ - Банско
no picture

Банско располага со одлична хотелска база, која совршено одговара на барањата на туристите. Во Банско има и многу таверни, каде што може да се обидат традиционалните за регионот јадења.

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
ХОТЕЛИ - Општина Гоце Делчев
no picture

Во градот има хотели, ресторани нудат бугарска традиционална кујна, брза храна, пицерии и продавници. Областа на Гоце Делчев е особено поволна за бизнис патувања, а исто така и за празници од страна на индивидуални туристи. . Сместување база во Гоце Делчев е доволна за одржување на протокот на туристи

Oбласт Благоевград / Општина Гоце Делчев /
Хотелски к-с Барото
no picture

Хотелски к-со Баро Град: Гоце Делчев Адреса: на 3 километри во насока Доспат Телефон: 0751 61221 Мобилен: 0897 874360Факс: 0751 61221

Oбласт Благоевград / Општина Кресна /
Хотелски комплекс Бриони
no picture

Хотелски комплекс Бриони Локација: Град Кресна Адреса: Кресна Телефон / Факс: +359 899 478298; +359 888 210180; +359 7433 2224 Интернет: http://brionibg.com/

Источен регион Р.Македонија / Пробиштип /
Црешово топче
no picture

Parking: Parking Lot Phone: 32484683+39832484683 Email: cresovotopce@gmail.com Website: http://www.cresovotopce.com.mk

Oбласт Благоевград / /
Шума Вила Семково
no picture

Шума Вила Семково Локација: Ски центар Семково Адреса: Ски центар Семково Интернет: http://www.gorskavila.com/