Куќи за гости


Информативен сајт објавен од страна на Трговско-индустриска Комора - Благоевград, Република Бъгария и Организација на жените - Штип, Република Македонија на проектот "Промовирање на селскиот и планински туризам помеѓу Република Бугарија и Република Македонија, финансиран од програмата за прекугранична соработка на Инструментот за претпристапна помош" Бугарија - Македонија 2007 - 2013 "на Европската Унија.Търговско-промишлена палата - Благоевград BG Трговско-индустриска комора - Благоевград, Република Бугарија ПРОЕКТ: FRESH AIR MK Организација на жените - Штип, Република Македонија Организация на жените - Щип


Mobile Version of www.freshair-ipa.eu
mobile.freshair-ipa.eu


Избери твојот јазик
EN EN | BG BG | MK MK


Корисни Линкови:

- Програма за прекугранична соработка 2007-2013 Инструмент за претпристапна помош

- Eвропска комисија

- Благоевград

- Добърско, село Добърско

- Електронски магазин за град Разлог

- За хотелите во Бугарија ...

- Министерство за регионален развој и урбанизам, Управувачки орган во рамките на програмата

- Никополис ад Нестум

- општина Петрич

- општина Симитли

- општина Струмяни

- Општина Хаджидимово

- Парк хотелот "Пирин"

- Село БГ - Духот на Бугарската село

- Совет за европски прашања

- Bulgaria Travel

See all linksВлез за Администрација

Влез за АдминистрацијаДАТУМ

ДАТУМ 07/04/2020Съдържание

MK


Избери куќа за гости
Информации за избраната куќи ќе биде прикажана тука.


Сите куќи за гости

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Life BS
no picture

Life BS ул. 23 Август“ бр.1 Берово Моб: +38970354907 Капацитет: 14 Легла

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Апартман "Маја"
no picture

Сопственик и контакт лице: Маја Моб:+38970354980 Моб:+38970213086 Тел:+38933471467 Домашна адреса: ул"Јане сандански" Бр33 E-Mail: Skype:

Oбласт Благоевград / Општина Сандански / Сандански
Бисерова-Гоф куќа за гости
no picture

Во селото Пирин се наоѓа и Бисерова-Гоф куќа за гости.

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила Јока
no picture

Населба Абланица Јован Миличински Моб:+38975542273 E-Mail: jovan.milicinski@gmail.com Адреса: Задарска 35а Facebook: Jovica Milicinski Skype: jovica_berovo

Источен регион Р.Македонија / Кочани /
Вила Осоговски Къща
no picture

Контакт телефони: 075 304 341 075 304 346

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила Фидански
no picture

Сопственик: Горан Фидански Контакт лице: Горан Фидански Моб:+38970762340 Тел:+38933448527 Домашна Адреса: Ул „Никола Петров“ Бр.14 Facebook: Goran Fidanski E-Mail: fidanskigoran@yahoo.com Skype: gORAN FIDANSKI

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила „Голем одмор“
no picture

Сопственик : Ангел Гриовски Домашна адреса: Ул.Балканска Бр.22 Контакт лице: Ангел Гриовски Тел:+38933471610 Моб:+38971213071 Адреса на објектот: Беровско Езеро E-Mail: angel_griovski@yahoo.com

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила “Клепало“
no picture

Вила “Клепало“ Бошнаковски Горан Моб:+38970766754 Моб:+38970447000 Моб:+38975497831 E-Mail: bilelove2009@hotmail.com

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила “Лина 2“
no picture

Ајтовски Зоран Моб:+38971373255 Моб:+38971313518 Моб:+38970829376 Тел:+38933470108 Беровско езеро

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила “Љуба“
no picture

Илијевски Митко Моб:+38970336598 Населба Абланица

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила “Марија“
no picture

Шумански Звонко Моб:+38970214703 Тел:+38933471613 Беровско езеро

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила “СРНА“
no picture

Сопственик и контакт лоце: Чучурски Ванчо Домашна адреса: ул.“Неретва“ бр. 21 E-Пошта: mcucurska@yahoo.com Тел:+38933471549 Моб:+38971691490 Моб: +38970888910

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Вила “Чичак“
no picture

Вила “Чичак“ Чичаковски Киро Моб:+38975309367 Тел:+38933471386 Беровско езеро

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Куќа
no picture

Куќа “РОЗА“ ул. Неретва бр.19, Берово Терзиска Роза Моб:+38970950320 ТЕл:+38933471644 Капацитет: 12 Легла

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Куќа
no picture

Сопственик и контакт лице: Фурнаџиски Душко Моб:+38971705846 Моб:+38971218655 Тел:+38933471336 Домашна адреса: ул"Неретва" 1 Берово Адреса на објектот: ул"Задарска"1 Берово Facebook: Dusko Furnadziski E-Mail: furnagiski@yahoo.com Skype: dfurnagiski

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Куќа Поли
no picture

Куќа Поли Сопственик: Здравковска Татјана Домашна адреса: Ул. Страшо пинџур Бр.12 2330 Берово Контакт лице: Здравковска Татјана Адреса на објектот: ул. Задарска бр. 1 Берово Моб:+38971351480 Моб:+38971787191 Тел:+38933471767 Капацитет: 8 Легла

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Малешевска Куќа
no picture

Малешевска куќа Соби за сместување МРС ул. Моша Пијаде Пеовски Звонко Моб:+38971437041 Моб:+38975785054 Тел:+38933471101 Капацитет: 9 Легла WEB:www.restoranmrs.com

Источен регион Р.Македонија / Кочани /
Мотел Мице
no picture

моб.:070 610 894 тел.:033 275 954 моб.:070 465 569 e-mail: info@motelmice.com.mk

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Ранч “Фета“
no picture

Ранч “Фета“ Славчо Малиновски Моб: +38978309871 Тел:+38933472965 Беровско езеро Email: tmalinovska@yahoo.co.uk

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Стан Костевски
no picture

Сопственик Ѓорѓи Костевски Моб:+38978600756 Тел:+38933448526 Facebook: Kristina Kostevska E-Пошта: kristinakostevska@hotmail.com Skype: kika2612 MSN: kristinakostevska@hotmail.com Домашна адреса: 10 Моша Пијаде С.Русиново 2315 Берово Контакт лице за резрвација: Зоран Двојаковски Моб:+38970807663 Тел:+38933470592 Адреса на објектот: Кеј Брегалница , 1 спрат, стан #11

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Чиплакова колиба
no picture

Чиплаковски Петар Моб:+38970491690 Web: www.ciplakovaloliba.com Email: petarciplakovski@yahoo.com