Ресторани


Информативен сајт објавен од страна на Трговско-индустриска Комора - Благоевград, Република Бъгария и Организација на жените - Штип, Република Македонија на проектот "Промовирање на селскиот и планински туризам помеѓу Република Бугарија и Република Македонија, финансиран од програмата за прекугранична соработка на Инструментот за претпристапна помош" Бугарија - Македонија 2007 - 2013 "на Европската Унија.Търговско-промишлена палата - Благоевград BG Трговско-индустриска комора - Благоевград, Република Бугарија ПРОЕКТ: FRESH AIR MK Организација на жените - Штип, Република Македонија Организация на жените - Щип


Mobile Version of www.freshair-ipa.eu
mobile.freshair-ipa.eu


Избери твојот јазик
EN EN | BG BG | MK MK


Корисни Линкови:

- Програма за прекугранична соработка 2007-2013 Инструмент за претпристапна помош

- Eвропска комисија

- Благоевград

- Добърско, село Добърско

- Електронски магазин за град Разлог

- За хотелите во Бугарија ...

- Министерство за регионален развој и урбанизам, Управувачки орган во рамките на програмата

- Никополис ад Нестум

- општина Петрич

- општина Симитли

- општина Струмяни

- Општина Хаджидимово

- Парк хотелот "Пирин"

- Село БГ - Духот на Бугарската село

- Совет за европски прашања

- Bulgaria Travel

See all linksВлез за Администрација

Влез за АдминистрацијаДАТУМ

ДАТУМ 07/04/2020Съдържание

MK


Ресторани
Информации за ресторанот ќе биде прикажана тука.


Сите куќи за гости

Источен регион Р.Македонија / Македонска Каменица /
Ресторан 8
no picture

Информации и резервации на : тел.389 71 619 -705

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Пицерија Алберта
no picture

Информации и резервации: ул. Борис Кидриќ бр.3 тел: 389 32 382 541

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Пицерија Верона
no picture

Адреса: Штипски сокак ул. Борис Кидрич бр. 1. Телефон 032/390-111.

Источен регион Р.Македонија / Пехчево /
Пицерија „ Дако “
no picture

Работно време: - Понеделник-Сабота од 08.00 до 01.00 часот Контакт: 071-828-873 033/442-101

Источен регион Р.Македонија / Делчево /
Ресторан Антика
no picture

Ул „ Маршал Тито „Бр 164 Тел 389 33 410 900 389 75 436 915

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Ресторан Бисер М
no picture

Ул. Гоце Делчев бб. Тел: 032/ 394-048 070/259-799

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Ресторан Ваго
no picture

телефон 70322066 Мобилни 71240061 Мобилни Адреса Булевар Гоце Делчев бб 2000 Штип 2000 Штип, Македонија

Источен регион Р.Македонија / Берово /
Ресторан Мрс
no picture

Информации и резервации на : тел: 389 33 471-101 ул. Маршал Тито бр.130- Берово

Источен регион Р.Македонија / Кочани /
Ресторан пицерија Филитеа
no picture

Ул. Димитар Влахов б.б Трговски центар блок А - Кочани Информации и резервации на 389 33 277 657

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Ресторан Прециз
no picture

Локација Брегалничка бб, 2000 Штип, Македонија телефон: 032388653 032391776 077261163

Источен регион Р.Македонија / Делчево /
Ресторан Трлa
no picture

Информации и резервации : ул„маршал Тито „ бб тел 389 33 525 660

Источен регион Р.Македонија / Македонска Каменица /
Ресторан Фауст
no picture

Ул. Маршал Тито б.б. - Македонска Каменица Информации на тел. 389 72 207 615

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Ресторан Чардак
no picture

адреса: ул.„Гоце Делчев„ бб тел:389 32 609 902

Источен регион Р.Македонија / Штип /
ресторант Kazablanka
no picture

улица: ул. Ванчо Прке N.No. - Брод Информации и резервации тел. 389 32 389 210

Источен регион Р.Македонија / Штип /
Рибник-Ресторан Рајска Градина
no picture

Информации и резервации: Ресторан Рајска Градина село Лакавица-Штип тел: 398 32 309 100 398 78 350 737 398 70 350 733

Источен регион Р.Македонија / Пехчево /
„Ристово меанче“
no picture

Работно време понеделник-недела од 08.00-24.00 часот Тел:+389 33 441 400 Тел:+389 70 309 740 Тел:+389 71 361 799